Az oldal betöltése folyamatban...

Pályázatok

 

ginop

GINOP -1.2.1-16-22-2023-02158 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretében nyert támogatást a kiskunhalasi Elcon-Trade Kft.

Az Elcon-Trade Kft. komplex bővítése a versenyképesség és hatékonyság növelése érdekében” című projekt megvalósítására Európai Úniós forrásból 64,82 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert a pályázó. A projekt a Széchenyi 2021-2027 program keretében valósul meg.

A tervek szerint 2021-2022-ben megvalósuló fejlesztéssel a vállalkozás eszközparkjának modernizációja valósul meg, amely a hatékonyabb működést teszi lehetővé a vállalkozói rétegben. A projekt keretében az Elcon-Trade Kft. új homlokvillás targoncát állít üzembe a hatékonyabb munkavégzés érdekében, amelyet kiegészíti a meglévő raktárépület bővítése 853 négyzetméteren, amely szintén a projekt részét képezi. Ennek eredményeképp a tárolási kapacitás jelentős növekedése valósul meg, amely a vállalkozás és a munkavégzés hatékonyságának növekedését is jelenti.

A megvalósítandó fejlesztések között szerepel tanácsadás és képzés igénybevétele, amelyek a munkaerő továbbképzésével növelik a munkavégzés hatékonyságát, ezzel segítve a megbízások teljesítésének gyorsaságát és minőségét.

A projekt adatai:

  • Kedvezményezett neve: Elcon-Trade Kft.
  • Megvalósítási helyszíne: 6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15.
  • A projekt összköltsége: 92,60 millió Ft
  • Megítélt támogatás: 64,82 millió Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Projekt tényleges befejezés időpontja: 2023.06.30.

A projekt eredményeképpen az Elcon-Trade Kft. tevékenységének kapacitás emelése valósult meg, ezáltal új vállalat írányítási rendszer és üzleti felhőszolgáltatás került bevezetésre.

tabla 2024 02 28